Konsultbehov

Behöver du en trygg partner som hjälper dig att navigera i IT-branschen?

Oavsett om du behöver anlita en eller flera konsulter hjälper vi er att tillsätta behovet inom några få dagar.

Våra anställda konsulter tillhör de främsta inom sitt område och med vårt etablerade nätverk av rekommenderade konsulter och konsultbolag är vi alltid redo att möta konsultbehovet med kvalitativ och effektiv leverans.

Våra specialistområden

Test & Testautomatisering

Vill du identifiera dina problem innan de uppstår? Genom att från början bygga in hög kvalitet i hela utvecklingskedjan minskar kostnaderna för programvaruutvecklingen samt att produkten kan nå marknaden fortfarare.

Våra konsulter har stor kunskap inom prestandatest, säkerhetstest och tillgänglighetstest. Våra testtjänster är flexibla och anpassas efter dina utmaningar. Vi hjälper till med analys av nuläget och att ta fram och implementera den teststrategi och metodik som ger störst effekt och affärsnytta för er organisation.

Quality Management & Testledning

Med en tidig och övergripande planering av kvalitetsarbetet möjliggör du en omfattande och kostnadseffektiv kvalitetssäkring genom alla stadier av din programvaras livscykel.

För att kunna fatta smarta beslut under utvecklingsfasen av ett projekt krävs kvalitet och mätbarhet. Detta måste vara kopplat till era strategiska affärsmål. Våra tjänster inom testledning och quality management hjälper dig att prioritera kvalitetsprocesser och planera kvalitetsstrategier och underlättar vid beslutsfattande.

DevOps

Våra DevOps-konsulter har i uppgift att effektivisera arbetsflödet, samordna arbetet och säkerställa produktkvaliteten – att göra er development lifecycle mer effektiv. Konsulterna finns tillgängliga när som helst i processen, vad gäller olika plattformar och hostinglösningar.

Våra konsulter hjälper er att:

  • Tillsammans med utvecklarteam upptäcka och utveckla effektiva DevOps-lösningar
  • Installera och konfigurera DevOps-verktyg
  • Automatisera arbetsflöden
  • Utveckla nya script
  • Ge stöd angående DevOps-verktyg
Webutveckling

Våra konsulter utvecklar alla former av webbapplikationer så som webbsidor, publiceringsverktyg, e-handelssystem, betallösningar, intranät och sociala medier. Vi utvecklar i alla moderna ramverk och CMS där valet av teknisk lösning grundar sig i uppdragets specifika förutsättningar. Vi designar, utvecklar och underhåller skräddarsydda webbsajter, appar och systemlösningar. Valet av plattform, ramverk och språk utgår alltid från varje unikt fall och vad som passar projektet och dig som kund bäst.

UX- & UI-design

Inom tjänsteområdet UX- och UI-design kartläggs målgrupper, behov, effekter och prioriteringar med målet att skapa en optimerad kundupplevelse och öka konverteringar. Våra konsulter är bäst inom sitt område och har bred erfarenhet av att utveckla och designa e-handelsplattformar, mobilapplikationer, e-tjänster, betalningssystem och intranät.

Vilken kompetens söker du?